Superhelden

Deze BHV-koffer is bij levering altijd verzegelt, voorzien van een uniek goedkeuringsnummer van onze leverancier en goedgekeurd door het Oranje Kruis, waardoor het BHV-middel garant staat voor de kwaliteit. Mocht u hier meer informatie of advies over willen, dan kunt u dat aangeven bij de offerte-aanvraag via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Is Bedrijfshulpverlening verplicht?

Ja, in principe is iedere werkgever verplicht om bedrijfshulpverlening te hebben. Bezoekers en/of personeel vertrouwt in bijna alle gevallen op de organisatie binnen een bepaald gebouw of evenement. Het aantal bedrijfshulpverleners per bedrijf is nog niet wettelijk vastgelegd.

Wat zijn de montagevoorschriften voor brandblussers?

Met de invoering van de NEN 4001 is duidelijk vast komen te staan hoe draagbare brandblusapparaten moeten worden gemonteerd:

• Altijd monteren (dus niet meer los op de grond plaatsen)
• Montage hoogte apparaten t/m 4 kg    X = maximaal 150 cm
• Montage hoogte apparaten boven 4 kg    X = maximaal 100 cm
• Altijd een markeringsbordje plaatsen
• Maximaal 20 meter loopafstand
• Het ophangen van de blusmiddelen op een ander hoogte dan voorgeschreven geschied dan ook op eigen risico en BHVisuals is hier nooit en te nimmer aansprakelijk voor te houden.

Wat is de prijs van de diverse visuals?

De prijzen variëren van € 99,- ex.BTW voor de meest compacte Visual tot € 199,- ex BTW voor een echte blikvanger. Van uw tailormade BHV montage-oplossing is de prijs uiteraard ook op aanvraag. Voor hele grote bestellingen kijken wij graag wat we kunnen doen met de prijs.

Kan de visual ook in zwart/wit uitgevoerd worden?

Voor een stijlvolle uitstraling in bijvoorbeeld uw moderne kantoor of bedrijfsruimte kunnen wij de gewenste Visual ook in een zwart/wit uitvoering produceren.

Kan ik ook een eigen afbeelding/foto aanleveren?

Ja dit is mogelijk. Hierdoor kunt u uw huisstijl, uitstraling etc. prachtig doorvoeren in de montage van uw bhv-apparaten. Uiteraard is het aan u, of de combinatie van de door u aangeleverde foto i.c.m. het betreffende bhv-apparaat aan uw wensen voldoet.

Van welk materiaal is de visual gemaakt?

Al onze Visuals zijn gemaakt van Dibond, een plaat dat opgebouwd is uit drie lagen. Twee aluminium buitenlagen met daar tussenin een polyethyleen kernlaag, met een dikte van 4 mm.

Dibond is ook wel bekend onder de naam Alupanel, De materialen waaruit Dibond is opgebouwd zijn weer-, wind- en temperatuurbestendig, hierdoor geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Is er de mogelijkheid tot montage door BHVisuals?

De prijzen van de Visuals zijn exclusief montage, op aanvraag kunnen wij u altijd een offerte voor montage aanleveren.

Wat zijn de transportkosten?

Alle bij ons geplaatste bestellingen kunnen wij bij u aan huis afleveren. Hiervoor berekenen wij standaard € 10,- per bestelling.

Tarieven buiten Nederland op aanvraag.

Wat is de levertijd van de visuals?

De standaard levertijd is ca. 8 werkdagen. Wij informeren u altijd van tevoren over de exacte levertijd omdat dit afhankelijk is van onze leverancier.

Verkopen jullie ook alleen de BHV-apparaten?

Ja, wij kunnen u altijd separaat de BHV-apparaten leveren via één van onze BHV-partners.

Hoe zit het met het behoud van functies van de BHV-apparaten na montage?

Vanzelfsprekend behouden alle BHV-apparaten na montage op de visual hun belangrijke functies. Wel bent u ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor correcte en degelijke montage.

Is de visual ook geschikt voor buitenruimtes?

Ja, het Dibond plaatmateriaal is weer-, wind- en temperatuurbestendig, hierdoor geschikt voor binnen- en buitengebruik.

 • Prijs
 • 99

  Excl. 21% BTW en verzendkosten
 • Formaat: 46 x 70 cm
 • Inclusief verzegelde BHV-koffer, afstandhouders en voorgeboorde gaten
 • Vraag informatie aan
 • Prijs
 • 149

  Excl. 21% BTW en verzendkosten
 • Formaat: 60 x 100 cm
 • Inclusief verzegelde BHV-koffer, afstandhouders en voorgeboorde gaten
 • Vraag informatie aan
OVER BHVISUALS
BHVisuals brengt uw bhv-middelen op een creative en innovatieve manier onder de aandacht. De bhv-middelen worden op een bijpassende afbeelding gemonteerd. Op deze manier vallen de bhv-middelen goed op! Zo worden uw mensen meer bewust van de locatie en ook zijn de bhv-middelen makkelijk bereikbaar.

CONTACT
BHVisuals
Laan van Bergen 43
3703 TH Zeist
Telefoon: 0031615283040
Email: info@bhvisuals.nl

DISCLAIMER
ALGEMENE VOORWAARDEN

CONNECT